Vocalgroup LOGO

Aanbod

Vocalgroup LOGO is een koor uit Eijsden. Wij verzorgen optredens in de regio. Het koor bestaat uit een twintigtal zangers en zangeressen, variërend in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Logo is een meerstemmig koor in de registers sopraan, mezzosopraan, alt, tenor en bas. Het koor staat onder leiding van Eric Feron en hij is tevens onze toetsenist.

Vocalgroup Logo luistert zondagsvieringen, huwelijksinzegeningen, kerst-, pinkster- en Paas vieringen, optredens bij markten en festivals muzikaal op. Het repertoire is zeer uitgebreid en veelzijdig. Met andere woorden wij zijn breed inzetbaar. Zoals bij iedere vereniging is de onderlinge band erg belangrijk. Vocalgroup Logo heeft door de jaren heen bewezen dat de vriendschap hecht genoeg is om de vereniging draaiende te houden.

Vocalgroup Logo is een koor met een eigen karakter. Als u wilt luisteren naar het koor tijdens een repetitie of als u mee zou willen zingen om te ontdekken dat het fijn is om te zingen, dan nodigen wij u van harte uit om op onze vaste repetitieavond langs te komen. U kunt ons ook mailen als u wilt komen kijken en luisteren, dan wordt u ontvangen door een bestuurslid.  Elke dinsdagavond, vanaf 20.00, oefenen wij in de Wapenzaal van het Familiemuseum (voormalig gemeentehuis Eijsden), Breusterstraat 27 in Eijsden. 

 

Contact

Vocalgroup LOGO

Willeke Pieters-Nammensma

Eijsden