KOH Eijsden

Inleiding

De KOH, oftewel de blow,  is een harmonie uit Eijsden. Het harmonie orkest speelt in de eerste divisie. Het slagwerkensemble komt uit in de  hoogste divisie waar ze de laatste jaren zowel Limburgs als Nederlands kampioen werden. 

Aanbod

Dat echter niet de prestatiedrang alleen voorop staat, moge blijken uit de talloze malen dat de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden jaarlijks uitrukt voor wat het als “sociale” verplichtingen is gaan beschouwen : processies, jubilea, sportevenementen en dergelijke. Het opluisteren van deze evenementen wordt door de gemeenschap zeer gewaardeerd, hetgeen zich manifesteert via een talrijke supportersschare in de eigen gemeente en daarbuiten.

De Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden weet zich, naast de enthousiaste en gemotiveerde inzet van haar muzikanten en tamboers, eveneens verzekerd van een zeer actieve Supportersvereniging en een enthousiast damescomité.

Kortom, alle componenten voor een succesvolle voortzetting van de rijke, sociaal-culturele en muzikale traditie zijn nog steeds volop voorhanden. Bij interesse kan u ons bellen of mailen op de onderstaande contactgegevens!

Contact

Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden

Facebook