Gospelkoor Asempa (C&K)

Aanbod

Het gospel Koor​ Asempá is opgericht op 1 maart 2007. Het initiatief daarvoor is ontstaan tijdens de 60-jarige bruiloft van de ouders van Miets Beijers ergens in 2006. Pastoor Smeele deed de Heilige mis. Zijn preek was geweldig. Hij preekte met heel zijn lijf, sloeg echt met armen en benen.

Tijdens de receptie is Miets naar Pastoor Smeele toe gestapt en zei tegen hem: "Meneer Pastoor er ontbreekt iets aan U."Nou hij was zeer verbaast en vroeg wat het dan wel was. Miets maakte hem duidelijk dat er eigenlijk een gospelkoor achter hem zou moeten staan. Nou hier had pastoor Smeele wel oren naar en uitte zich tegen Miets dat ze dan een gospelkoor zou moeten oprichten.

 

Het was inmiddels juni geworden en Miets stond in de tent naast de kerk. Pastoor Smeele zag Miets en vroeg hoe het was met 't Gospelkoor. Miets zei: "Wach méhr tot noa de vakansie". Dit is echter iets later geworden.

In februari 2007 publiceerde Miets een stukje in de 'Oonder Os'. Op 07 maart 2007 was de 1ste vergadering met zo'n 20 leden. De eerste repetitie volgde al de week erna.

Ons koor staat onder leiding van onze dirigent Edward Berden met begeleiding van onze pianiste Denny Gorissen. 

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met onderstaande gegevens: 

Contact

Stichting Gospelkoor Asempa Cadier en Keer

Secretaris: P. Geelen-Spee

Limburgerstraat 129
6267CC Cadier en Keer