Golf

Inleiding

Golf is een balspel waarbij een kleine, harde bal met een golfclub van de tee weggeslagen wordt in de richting van een met een vlag gemarkeerd punt. Het doel is om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te doen belanden. Golf wordt gespeeld op een golfbaan. Nog nooit gedaan? Zeker het proberen waard!

Lees verder over 2 leuke en makkelijk toegankelijke vormen van golf!

Aanbod

Short Golf op Het Rijk van Margraten
Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!
 
Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs mag u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden!

 


Een gratis golfles:

Graag laten we u ervaren hoe leuk golfen op Het Rijk is! Heeft u wel eens nagedacht over het volgen van golfles op een van de golfbanen van Het Rijk? Stelt u zich eens voor dat u na een korte instructie de bal meer dan 100 meter ver slaat of, als u meer ervaring heeft, de bal dicht bij de vlag speelt. Wij willen u graag overtuigen hoe leuk golfen op Het Rijk is en daarom bieden wij u een gratis kennismakingsles aan.

 In een klein groepje volgt u een golfles van 80 minuten bij een van de ervaren golfprofessionals van Golfschool Het Rijk. Tijdens deze kennismakingsles ervaart u uit eerste hand hoe leuk en uitdagend de golfsport is. Plezier staat voorop! Na de les bieden wij u een kopje koffie aan in het clubhuis en heeft de professional alle tijd om u nadere uitleg te geven over de lesmogelijkheden van Het Rijk.

Bent u al nieuwsgierig naar wat onze golfschool u te bieden heeft? Dan dagen wij u persoonlijk uit om de handschoen op te pakken en de gratis kennismakingsles te volgen. Schrijf u nu in, dan schudden wij u graag binnenkort de hand op een van de prachtige Het Rijk golfbanen.

 

Voor het inschrijven voor een gratis kennismakingsles kunt u contact opnemen met;

Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999 / shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

Contact

Het rijk van Margraten

Bemelerweg 99
6267 AL Cadier en Keer

Foto Album

Shortgolf
Het rijk van Margraten
Het rijk van Margraten