Concordia Margraten

Aanbod

Na de succesvolle edities "Musica Sacra" in 2007 en "Parels van de Operette" in 2008 werd in 2010 "Musical en operette" uitgevoerd. In 2011 zette de harmonie i.s.m. muziekuitgeverij Mansarda-Sintra een live concertregistratie van het project LenteWind 2011 op cd. In november van dat jaar verzorgde de harmonie twee concerten i.s.m. bariton John Bröcheler bij gelegenheid van het jubileum van het Mechels Vocaal Ensemble.


In december 2012 vierde de harmonie haar 160-jarig jubileum met het concert "Margraten hééft talent", waarbij de harmonie samenwerkte met lokale 'talenten' op het gebied van klassiek, pop, rock en dans. In mei 2013 ging de harmonie op concertreis naar het Duitse Tiengen, in de omgeving van Freiburg.


In november 2014 schonk de vereniging bijzondere aandacht aan 70 jaar bevrijding en in het bijzonder aan 70 jaar Amerikaans Kerkhof door middel van het concert "We'll meet again" met medewerking van de bugelist Ack van Rooyen.

Repetities
Het harmonieorkest repeteert iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Gemeenschapshuis Oos Heim, Clermontstraat 10 in Margraten. Indien nodig vinden er extra repetities plaats op dinsdagavond om 20.00 uur of zondagochtend om 10.00 uur.
 
De repetities staan o.l.v. dirigent Jos Dobbelstein. Als deze verhinderd is worden de repetities overgenomen door Hub van Wissen.

Nieuwe leden
De harmonie is steeds op zoek naar nieuwe leden. Speel je al een instrument en wil je graag deel uitmaken van dit orkest, neem dan contact op met de harmoniecommissie. Speel je nog geen instrument, maar wil je het graag leren, neem dan contact op met de opleidingscommissie.

Mocht u geïnteresseerd zijn, verzoeken we u om contact op te nemen met onze secretaris.

Contact

Harmonie Concordia Margraten

Jan Roijen

Concordiastraat 15
6269 GA Margraten