Sportgala 2019!

Inleiding

Nomineer nu uw Sporttalenten voor het Rabo-Sportgala 2019!

Aanbod

Aan het einde van een jaar kijk je als sporter terug op de hoogtepunten het afgelopen sportjaar. Om deze bijzondere momenten in het spotlicht te zetten, organiseert de sportraad Eijsden-Margraten een jaarlijks Rabobank-sportgala.

De Sportprijzen 2019 worden uitgereikt tijdens een spetterende feestavond op maandagavond 9 december. Maar voor een geslaagde avond hebben wij jullie nodig.

De komende maanden gaan wij op zoek naar de beste sporters van onze gemeente in de categorieën sportman, sportvrouw, sportjongen, sportmeisje, sportploeg, paralympische/ G- sporter, vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs. Het is nu mogelijk om kandidaten voor te dragen.

De voorwaarden: 

* De genomineerde moet tijdens de prestatie in 2019 woonachtig zijn in de gemeente Eijsden-Margraten, of lid zijn van een     vereniging gevestigd in deze gemeente.
* Inwoners van de gemeente Eijsden-Margraten, die een opmerkelijke prestatie behalen bij een sportvereniging buiten de       gemeente, kunnen ook kandidaat worden gesteld.
* Kandidaten tot 16 jaar vallen in de categorie sportjongen of sportmeisje.
* Alleen sportploegen uit Eijsden-Margraten (senioren en jeugd) kunnen worden voorgedragen.

Aanmelden; U kunt uw kandidaten tot en met 1 november voordragen bij de sportraad Eijsden-Margraten. Ga snel naar https://sportgalaem.wordpress.com/ en nomineer jouw favoriet! 

Reserveer dus alvast 9 december in de agenda! 

Contact

Sportraad en gemeente Eijsden-Margraten
Marcel Lousberg
Website: sportgalaem.wordpress.com/