Dimenzie

Inleiding

Dimenzie is bedoeld voor vitale en vaak ‘jongere’ mensen met een diagnose dementie die actief betrokken willen blijven. Mensen die Dimenzie modules volgen willen bijvoorbeeld sporten, maatschappelijk betrokken zijn of op een creatieve of muzikale manier bezig zijn. Ook de partner of mantelzorger kan bij Dimenzie terecht, omdat we het belangrijk vinden dat zij goed kunnen omgaan met de veranderingen van hun partner en de veranderingen in het dagelijks leven.

Aanbod

 

Er zal iedere donderdag een programma plaatsvinden in Eijsden; in de ochtend vinden er geheugentrainingen plaats (module Actief ontdekken), in de middag wordt er gezwommen van 12.00 tot 13.00 uur. Hierna worden andere sporten beoefend of gewandeld (Module Vitaal).  De activiteiten worden vraaggestuurd aangeboden en zijn dus afhankelijk van de wensen en doelen van deelnemers.

Deelname is mogelijk met een WMO beschikking van de gemeenten Maastricht-Heuvelland voor begeleiding groep. Uiteraard regelen we dan ook het vervoer.  

Mocht u clienten hebben die wellicht interesse hebben in dit programma, kunt u met mij contact opnemen voor meer informatie, een vrijblijvende rondleiding en/of meeloopdag.

Verdere informatie vindt u ook terug op www.dimenzie.nl , FB Dimenzie, www.sgl-zorg.nl en Linkedin SGL.

Contact